Гостьова лекція «Система безпеки грошових переказів АТ АКБ "Львів"»

Дата: Сьогодні, 12:13 Новини

 У Західноукраїнському національному університеті в тренінг-центрі «Імітаційний банк» відбулося відкриття Всесвітнього тижня грошей в Україні.




Дні кіно від ТРО

Дата: Сьогодні, 11:36 Новини

 20-21 березня 2024 року в актовій залі Західноукраїнського національного університету відбуватиметься проєкт «Дні кіно від ТРО».



У ЗУНУ відкриється фотоекспозиція «Довжиною у війну»

Дата: Сьогодні, 11:35 Новини

 20 березня 2024 року о 12.30 у холі центрального корпусу класичного університету Тернополя відбудеться відкриття фотоекспозиції "Довжиною у війну" з репортажними світлинами полковника Олексія Дмитрашківського та молодшого сержанта Олега Пальчика.



I Міський фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Ах молодість: жити, навчатись, творити в рідній Україні»

Дата: Сьогодні, 11:34 Новини

 У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу Західноукраїнського національного університету у межах благодійної й профорієнтаційної роботи відбувся І Міський фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Ах молодість: жити, навчатись, творити в рідній Україні».




Старт GLOBAL MONEY WEEK 2024!

Дата: Учора, 17:21 Новини

 Російсько-українська війна змінила життя кожного громадянина України. Багато людей втратили близьких, житло, майно, залишили свої домівки та переїхали у безпечніші місця.




Олімпіада з англійської мови для учнів 10-11 класів!

Дата: Учора, 16:50 Новини

 Колектив кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету організував олімпіаду з англійської мови для учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів м. Тернополя та Тернопільської області.




ЗУНУ запрошує на ювілейні зустрічі випускників!

Дата: Учора, 15:30 Новини / Оголошення

 Шановні випускники, колектив Альма-матер радо запрошує вас на ювілейні зустрічі, які відбудуться 18 травня (1974, 1979, 1984, 1989  роки випуску) та 25 травня (1994, 1999, 2004,  2009, 2014, 2019  роки випуску).




Студентська мобільність в Університеті Туріба

Дата: Учора, 15:09 Новини / Новини академічної мобільності

 Студенти навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету взяли участь у навчальній мобільності в Університеті Туріба (Рига, Латвія) у межах проєкту Erasmus+  «Синергія освітньої, наукової, управлінської та промислової складових для управління кліматом та запобігання змінам клімату / CLIMAN 619119-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP»




Духовно-поетичний захід «Дорога додому»

Дата: Учора, 15:00 Новини

 Двадцятого березня об 11:00 год у межах Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету відбудеться духовно-поетичний захід «Дорога додому».




Тернопільська бізнес-школа ЗУНУ бере участь у проєкті «Розумний город. Мікрозелень»

Дата: Учора, 14:29 Новини

 Тернопільська бізнес-школа Західноукраїнського національного університету - освітній партнер агрохолдингу «Контінентал Фармерз Груп» бере участь у проєкті «Розумний город. Мікрозелень».




Круглий стіл «Експертне дослідження землі та нерухомого майна»

Дата: Учора, 13:30 Новини

 За ініціативи кафедри економічної експертизи та землевпорядкування навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури ЗУНУ 20 березня 2024 року об 11:00 год відбудеться круглий стіл «Експертне дослідження землі та нерухомого майна».




Майстер-клас із декорування під керівництвом Ані Слюсарчук

Дата: Учора, 11:02 Новини

 На базі соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету відбудеться майстер-клас із декорування під керівництвом Ані Слюсарчук – майстрині студії декору Anett.




Благодійний концерт «І прийде весна»

Дата: Учора, 09:30 Новини

 Сімнадцятого березня у Львівському палаці мистецтв відбувся благодійний концерт «І прийде весна».


 



Акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

Дата: 17-03-2024, 16:48 Новини / Оголошення

У Західноукраїнському національному університеті з 21 березня по 23 березня 2024 року проводитиметься акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти відповідно до Тимчасового порядку проведення акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку.


 



Співпраця із Тернопільським академічним ліцеєм «Українська гімназія» ім. І. Франка Тернопільської міської ради

Дата: 15-03-2024, 17:03 Новини

 Західноукраїнський національний університет разом із освітянською спільнотою об’єднує зусилля, аби сприяти вихованню нового покоління патріотів-фахівців, людей з креативним мисленням, які здатні брати відповідальність за свої дії, хочуть жити в Україні й творити своє майбутнє. 




Бронзові нагороди на чемпіонаті України з боротьби серед юніорів та юніорок до 21 року!

Дата: 15-03-2024, 15:34 Новини / Спорт

Чотирнадцятого березня у м. Київ відбувся чемпіонат України з боротьби серед юніорів та юніорок до 21 року.




Акредитаційна експертиза освітньо-наукової програми «Аналітична економіка»

Дата: 15-03-2024, 11:15 Новини / Оголошення

 У Західноукраїнському національному університеті з 19 березня по 21 березня 2024 року проводитиметься акредитаційна експертиза освітньо-наукової програми «Аналітична економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти відповідно до Тимчасового порядку проведення акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку.


 

 

 

 



Семестрове навчання в Університеті прикладних наук Інхолланд

Дата: 15-03-2024, 10:47 Новини

 Запрошуємо студентів ЗУНУ, які навчаються за програмами, орієнтованими на міжнародну економічну діяльність, взяти участь у конкурсному відборі на семестрове навчання у І семестрі 2024-2025 н.р. в Університеті прикладних наук Інхолланд (Королівство Нідерланди).




Акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Психологія»

Дата: 15-03-2024, 10:30 Новини / Оголошення

 У Західноукраїнському національному університеті з 18 березня по 20 березня 2024 року проводитиметься акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Психологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти відповідно до Тимчасового порядку проведення акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку.




З піснею до Перемоги!

Дата: 15-03-2024, 10:00 Новини

  Пісня завжди була і є елементом спілкування, обміном почуттями та емоціями. У ці березневі дні у Рівненському палаці культури «Текстильник» відбулося свято української пісні.




Долучімося до реалізації проєкту «Вільні читають українською»

Дата: 15-03-2024, 10:00 Новини

 З нагоди відзначення 210-ї річниці з Дня народження Тараса Шевченка, з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях, які постраждали внаслідок російської військової агресії, Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту “Єдині”, студентських мовних омбудсменів, Асоціації мовних курсів, започатковує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!».




Тиждень математики у ВСП «Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва»

Дата: 15-03-2024, 09:43 Новини

 У ВСП «Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва» Західноукраїнського національного університету відбувся Тиждень математики.




Фінальний пітчинг конкурсу бізнес-ідей «FEU-BIS-2024»

Дата: 15-03-2024, 09:06 Новини

 Дев’ятнадцятого березня об 11:00 год у залі засідань вченої ради Західноукраїнського національного університету відбудеться фінал конкурсу бізнес-ідей «FEU-BIS-2024».

Метою проведення конкурсу є відбір найреалістичніших бізнес-ідей школярів Тернополя для подальшої їх реалізації. Фінальний пітчинг конкурсу є унікальним шансом для школярів загальноосвітніх шкіл м. Тернопіль проявити не лише свою креативність, поділитися власними  бізнес-ідеями вирішення актуальних проблем сьогодення, але й отримати можливість консультаційного супроводу від студентської спільноти університету ГО «Альянс молодих лідерів»  у підготовці аплікаційної форми подачі грантових заявок.



Інтерактивна лекція «Медіація: вижити в сім’ї, на роботі, у світі»

Дата: 15-03-2024, 09:05 Новини

 Двадцять другого березня 2024 року на базі навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя відбудеться інтерактивна лекція «Медіація: вижити в сім’ї, на роботі, у світі».




Зустріч із представниками Тернопільського обласного центру зайнятості

Дата: 15-03-2024, 09:04 Новини

 З метою практичної реалізації договору про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Тернопільським обласним центром зайнятості відбулася робоча зустріч директора центру працевлаштування та зав’язків з випускниками Ярослава Карпика, координатора по роботі з випускниками ЗУНУ Ольги Завитій та директора ТОЦЗ  Миколи Городецького, заступника директора Олександри Островської.




Бесіда «Шевченко в нашому житті»

Дата: 15-03-2024, 09:00 Новини

 У читальному залі для студентів бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ відбулася зустріч студентської молоді ВСП «ФКЕПІТ ЗУНУ»  із журналісткою, ексредакторкою відділу мовознавства журналу «Дивослово», вчителькою та викладачкою української мови та літератури, ВПО Тернополя Тетяною Неліною.


 

 



День відкритих дверей у ЗУНУ!

Дата: 14-03-2024, 17:45 Новини / Оголошення

 Хочете розібратися в усіх тонкощах вступної кампанії 2024 року? Ознайомитися із освітніми програмами та спеціальностями Західноукраїнського національного університету? Дізнатися про семестрове навчання у закордонних зво-партнерах, проживання у студентських гуртожитках, творчу самореалізацію? Поспілкуватися із адміністрацією, викладачами, студентами? Поринути в атмосферу драйву, молодості та натхнення?


 



Відкриття виставки Володимира Якубовського «Весняні тіні кольорові»

Дата: 14-03-2024, 16:40 Новини

 У Західноукраїнському національному університеті відбулося відкриття виставки відомого живописця, заслуженого художника України, члена Національної спілки художників України Володимира Якубовського «Весняні тіні кольорові».




І Молодіжний економічний форум «Глобальна економічна невизначеність: діалог молоді»

Дата: 14-03-2024, 10:50 Новини

   У Західноукраїнському національному університеті розпочав роботу І Молодіжний економічний форум «Глобальна економічна невизначеність: діалог молоді», організаторами якого є колективи кафедр міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина.




Тренінг-курс «Інформованість про травму: навички психологічної підтримки»

Дата: 14-03-2024, 10:48 Новини

 Фахівці навчально-наукового центру соціально-психологічної підтримки та резильєнтності Західноукраїнського національного університету активно працюють над зміцненням стресостійкості працівників різних сфер діяльності.