» » У ТНЕУ стартував тиждень фінансової грамотності! ДЕНЬ 1 – Благодійний ярмарок «DOБРО.DІЯ»

У ТНЕУ стартував тиждень фінансової грамотності! ДЕНЬ 1 – Благодійний ярмарок «DOБРО.DІЯ»

Дата: 3-11-2016, 15:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою підвищення рівня фінансової грамотності студентської молоді з 31 жовтня по 6 листопада 2016 року у стінах нашого університету проводиться низка заходів, присвячених Тижню фінансової грамотності. Адже чим вищий рівень фінансової грамотності матиме молода людина, тим впевненіше вона почуватиме себе у сучасному світі.  Підвищення освіченості у питаннях фінансів впливає, зокрема, на зниження ризиків користування споживчими кредитами, упередження шахрайських дій недоброзичливців, розуміння переваг інструментів заощаджень, що пропонують фінансові установи тощо. До того ж, від рівня фінансової грамотності населення багато в чому залежить економічний розвиток окремої родини та й держави загалом.
 
З ініціативи студентів 1 курсу факультету фінансів та за підтримки викладачів кафедри фінансів імені С.І. Юрія тиждень фінансової грамотності розпочався благодійним ярмарком «DOБРО.DІЯ». Він був представлений багаточисленними смаколиками на кшталт «Фінанси в ажурі», ««Підакцизна вишня», кексами-зірочками з символікою факультету фінансів, «солодкими» мішечками із захованими у них сюрпризами, яблучними «трояндами» тощо, які власними силами приготували студенти 1-6 курсів факультету фінансів.  Відтак усі охочі мали можливість поласувати смачною випічкою та долучитися до доброчинної акції. Майбутні фінансисти переконані, що благодійна поведінка має стати невід’ємною складовою фінансової поведінки кожного свідомого українця. А на виручені кошти студенти планують закупити необхідні речі для вихованців Тернопільського обласного спеціалізованого комунального будинку дитини «Малятко».
 
Приємним сюрпризом для учасників ярмарку став візит ректора нашого університету Андрія Ігоровича Крисоватого, який підтримав цю акцію і подякував студентам за їхні старання та надання допомогти тим, хто цього потребує. Студенти охоче фотографувалися з Андрієм Ігоровичем, жартували, а позитивний настрій, який залишився після спілкування з ректором став хорошим зарядом бадьорості на цілий день.
 
Приємно відчувати себе важливою частинкою великої фінансової родини!.. А й справді: «Бути фінансово грамотним – це СОЛОДКО!».
 
МИ ФІНАНСОВО ГРАМОТНІ!
МИ ФОРМУЄМО МЕЙНСТРИМ!
#ТИЖДЕНЬФІНАНСОВОЇГРАМОТНОСТІ2.0