Студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина інспектували першу екологічну броварню в Тернополі!
Дата: 14-11-2016, 10:30 | Автор:
Секрет
успіху Тернопільської броварні «Ковчег» спробували розгадати студенти ННІМЕВ
ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ груп Т-31 та МАУБ-41 в рамках тренінгу зі спеціальності, який відбувся 10
листопада 2016 року. Ініціаторами заходу були доценти кафедри міжнародного
бізнесу і туризм: к.е.н. М.Б. Нагара, к.е.н. О.Я. Гугул, к.е.н. В.І. Охота, к.і.н.
М.М. Корман.
Студенти
з великим задоволенням відгукнулись на пропозицію ознайомитись із
функціонуванням закладу «зсередини», побачити на практиці застосування
інструментів менеджменту і маркетингу, визначити та обговорити переваги і недоліки
управлінської системи ресторану «Ковчег».
Захоплюючу
екскурсію закладом провели студентам, показали безліч безцінних музейних
експонатів, що прикрашають не лише зали ресторану, а й прилеглу територію, а
також продемонстрували унікальну технологію виробництва екологічно чистого хмільного напою. До слова, в процесі виробництва
використовується новітнє обладнання, що забезпечує правильну технологію
пивоваріння.
Студенти
дізналися, що «Ковчег» – ексклюзивна броварня у
Тернополі, що варить пиво з якісного німецького солоду Pilsner, Munchen та
Carafa за чеською технологією. Пиво у «Ковчезі» не фільтроване та не проходить
стадії пастеризації. «Ковчег» – єдиний у світі ресторан-пивоварня у формі
корабля. Він частково забезпечений своїми джерелами енергії за рахунок
використання сонячних батарей та створений за старовинними технологіями
будівництва. Це окраса паркової зони в органічному поєднанні з навколишнім
природним ландшафтом. Матеріали, використані під час створення
ковчега-броварні, переважно натурального походження. «Ковчег» це сімейний
ресторан, який має найбільшу в Україні кількість топіарів (величезних фігур
тварин з квітів та рослин – справжніх витворів ландшафтного мистецтва).
Студенти
груп Т-31 та МАУБ-41 отримали масу позитивних емоцій та безліч фото на згадку,
адже ознайомились з місцем народження пива, дізналися багато цікавих фактів з
історії цього стародавнього напою, побачили як поєднуються давні традиції та
найсучасніші технології.
Автор: Ольга Тарадай, староста групи Т-31
Фотозвіт: