» » «Найрозумніший студент-банкір»

«Найрозумніший студент-банкір»

Дата: 30-11-2016, 16:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках проведення тренінгу з дисципліни «Банківська система» доцент кафедри банківської справи Тетяна Богданівна Стечишин разом зі студентами 4-го курсу факультету банківського бізнесу організували інтелектуально-пізнавальну гру «Найрозумніший студент-банкір» за сценарієм відомої гри «Найрозумніший».
 
Гра відбувалася у три етапи. У першому брали участь всі присутні студенти. Вони відповідали на запитання, що стосуються історії розвитку банківництва, банківської системи України та зарубіжних країн. У другий тур потрапили студенти, що набрали найбільшу кількість балів за рейтингом, а потім троє кращих вийшли у фінал гри. Це студенти групи ФБС-41 Бельзецька Ірина, Присяжний Михайло та Трачук Микола. Після цікавого та напруженого фіналу перемогу виборов Трачук Микола з чим ми його і вітаємо!
 
Дякуємо креативним ведучим та авторам запитань для гри – студентам ФБС-41 Бернатовичу Василю та Клімовичу Руслану за можливість дізнатися багато нового, спробувати свої сили у галузі банківської справи та одержати море позитивних емоцій!