Вітаємо!

Дата: 1-12-2016, 09:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вітаємо Лучка Михайла Романовича з обранням на посаду Голови Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Тернопільській області!
 
На засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Тернопільській області, яке відбулося 29 листопада 2016 року, учасники Громадської ради обрали керівника свого дорадчого органу. За результатами голосування Головою став д.е.н., професор, сертифікований аудитор, завідувач кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг Лучко Михайло Романович.
 
До складу Громадської ради входять 14 представників громадських організацій, які здійснюватимуть громадський контроль за діяльністю відомства, формуватимуть ефективні канали комунікацій між владою та суспільством. 
 
Основними завданнями Громадської ради є сприяння врахуванню громадської думки у процесі діяльності Головного управління ДФС у Тернопільській області та Тернопільської митниці, а також сприяння поліпшенню якості обслуговування платників податків та налагодження з ними партнерських відносин.