» » Зустріч студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина з Михайлом Головком

Зустріч студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина з Михайлом Головком

Дата: 6-12-2016, 13:08 | Автор:

28 листопада 2016 року на запрошення викладачів кафедри міжнародного бізнесу і маркетингу Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина відвідав відомий випускник ТНЕУ (2005 року) спеціальності «Міжнародна економіка» Михайло Головко.
   Михайло Йосифович Головко – громадський і політичний діяч, народний депутат України 7-го і 8-го скликань, член Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, голова обласної громадської організації «Твереза Тернопільщина», депутат Тернопільської міської ради від ВО «Свобода» (з 2006), заступник голови Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» (з 2011).
  Зустріч, як заведено, відкрив директор інституту Таранов І.М., подякував гостю за візит до ТНЕУ, студентам побажав невимушеного спілкування та цікавої лекції. Така популярна зараз в суспільстві тема лекції-дискусії, як «Політичний маркетинг» зацікавила не тільки студентів, а й представників професорсько-викладацького складу інституту.
  Свою лекцію Михайло Головко розпочав із згадки про своє навчання в ТНЕУ, про важливість отриманої освіти, про перші кроки у політичну сферу, які були зроблені ще в студентські роки, поділився приємними враженнями від якісного оновлення корпусів своєї альма-матер. Розповів також і про поїздку в Італію, яка сформувала в нього остаточне рішення повернутися і робити зміни в своїй країні.
  Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувалися найбільш актуальних тем сьогодення: подальшого розвитку України, покращення якості життя громадян, забезпечення робочими місцями на батьківщині. Під час лекції-дискусії народний депутат зазначив, що в нашій країні велику увагу приділяють розвитку агарного сектору, нехтуючи при цьому промисловістю. 
  В ході зустрічі Михайло Йосипович торкнувся питань експорту кругляка, адже закордон вивозяться найбільш якісні лісоматеріали, втрачаються робочі місця, а така інтенсивна вирубка лісу неминуче призведе до екологічної катастрофи.
  Під час лекції студенти мали змогу задавати питання Михайлу Головку, а він в свою чергу намагався якомога відвертіше відповісти на них. 
  Закінчуючи зустріч Михайло Йосипович закликав студентство бути більш активними та приймати участь у громадському та політичному житті нашої держави, адже майбутнє саме за такими розумними, амбітними, перспективними та впевненими в собі молодими українцями.
Фотозвіт: