» » Ректор Естонської бізнес-школи Арно Алманн – Почесний доктор ТНЕУ (Doctor Honoris Causa)

Ректор Естонської бізнес-школи Арно Алманн – Почесний доктор ТНЕУ (Doctor Honoris Causa)

Дата: 22-02-2017, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні, 22 лютого 2017 року, відбулося засідання Вченої ради Тернопільського національного економічного університету, яке стало особливим для академічної спільноти вищого навчального закладу, адже до ТНЕУ завітали почесні гості.
 
Професорсько-викладацький колектив університету вітав у залі Надзвичайного та Повноважного Посла Естонської Республіки в Україні Ґерта Антсу, ректора Естонської бізнес-школи, доктора філософії, професора Арно Алманна, проектного координатора з питань розвитку, співробітництва та гуманітарної допомоги Посольства Естонської Республіки в Україні Анастасію Михайлову.
 
Упродовж декількох років Тернопільський національний економічний університет плідно співпрацює з науковою спільнотою Естонської бізнес-школи, відкриваючи нові можливості для студентства та представників бізнесу нашого краю.
 
Після вітальних слів Надзвичайного та Повноважного Посла та ректора ТНЕУ, з доповіддю виступив професор Арно Алманн. Члени Вченої ради одноголосно підтримали присвоєння звання Почесний Доктор ТНЕУ (Doctor Honoris Causa) ректору Естонської бізнес-школи.
 
«Рішенням Вченої ради Тернопільського національного економічного університету від 22 лютого 2017 року професору, доктору філософії, ректору Естонської бізнес-школи  Арно Алману за видатні досягнення у науково-педагогічній та організаційній діяльності, вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки вищого навчального закладу, примноження інтелектуального потенціалу України, зміцнення авторитету Тернопільського національного економічного університету на міжнародній арені присвоєно звання Почесний доктор Тернопільського національного економічного університету.»
 
Професору Арно Алманну урочисто вручили мантію ТНЕУ та диплом Почесного Доктора Тернопільського національного економічного університету.
 
Сподіваємося, що співпраця науковців ТНЕУ та Естонської бізнес-школи і надалі буде ефективною, дієвою й приноситиме вагомі результати!