» » Відбулося засідання наукового гуртка «Фінансова просвіта /Financial education»

Відбулося засідання наукового гуртка «Фінансова просвіта /Financial education»

Дата: 3-10-2017, 10:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого жовтня 2017 року відбулося чергове засідання наукового студентського гуртка «Фінансова просвіта /Financial education» кафедри фінансів імені С.І. Юрія. У форматі просвітницького тренінгу була представлена тема: «Субсидія: дві сторони медалі», яку підготували студенти 4 курсу групи Ф-41 Скобляк Таня і Пінкевич Катя. Доволі цікаво, змістовно і пізнавально для слухачів були висвітлені питання оновленого механізму надання субсидій для населення та зростаючі проблеми її бюджетного фінансування.
 
Іншою темою просвітницького тренінгу стала: «Яка ціна шкідливих звичок?», яку презентували студенти 3 курсу групи Ф-32 Кизима Юля, Лупійчук Настя і Куриленко Надія (ФСГ-21). Креативний формат представлення теми у вигляді візиту пацієнта до лікаря і консультація у фінансового радника дозволила студентам зобразити реальну картину з життя залежної особистості. Увагу слухачів було звернуто на те, що залежність людини від шкідливих звичок може виникати не лише через споживання, алкоголю, тютюнопаління та наркоманії, а й залежність від швидкої їжі (fastfood), стільникового зв’язку та соціальних мереж. Шляхом розрахунку вартості шкідливих звичок було наголошено, що вони приносять шкоду не лише здоров’ю людини, а й суттєво впливають на особисті доходи.
 
Засідання студентського наукового гуртка ««Фінансова просвіта /Financial education» кафедри фінансів імені С.І. Юрія відбулося у День народження керівника гуртка – Наталії Іванівни Карпишин. Колектив гуртка – викладачі кафедри та студенти факультету фінансів – щиро вітає Наталю Іванівну і бажає їй творчих здобутків, креативних ідей, оптимізму і здійснення усіх мрій!
 
Приєднуйтеся до нас.
Стаємо успішними та фінансово грамотними разом!