» » Святкування Всесвітнього Дня Туризму в ТНЕУ

Святкування Всесвітнього Дня Туризму в ТНЕУ

Дата: 3-10-2017, 17:54 | Автор:

27 вересня у стінах Тернопільського національного економічного університету відбулося святкування Всесвітнього Дня Туризму, яке щорічно відзначається з метою популяризації туризму та його частки в розвитку світового господарства.
   Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина спеціальності «Туризм» разом з кураторами Оливко О.А., Гугул О.Я., Охотою В.І., Ткач У.В. підготували насичену програму та провели захід на тему: «Подорож світом». Програма містила: віртуальні тури країнами, майстер-класи з приготування суші та райського коктейлю «Мохіто», гру «Туристичні ребуси», а також презентацію на тему «Що можна купити за один долар в різних країнах світу?».
   Цього дня студенти – майбутні фахівці у сфері туризму, з нагоди свого професійного свята відправилися у неймовірно цікаву екскурсію таємничими вуличками Тернополя. Студенти мали змогу не лише помилуватися сучасним виглядом історичної частини міста, але й дізналися багато нового про його загадкове минуле від екскурсовода. Екскурсія була змістовною та насиченою різноманітними незвичайними фактами, що дало змогу студентам хоч на трішки поринути в атмосферу стародавнього Тернополя!
Автори:
ст. групи Т-32 Бондар Дмитро 
ст. групи Тм-11 Міськів Наталя
Фотозвіт: