» » Зустріч представників газети «Все про бухгалтерський облік» з студентами кафедри податків та фіскальної політики

Зустріч представників газети «Все про бухгалтерський облік» з студентами кафедри податків та фіскальної політики

Дата: 3-10-2017, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього жовтня 2017 року відбулася зустріч представників газети «Все про бухгалтерський облік» зі студентами кафедри податків та фіскальної політики ОП «Фіскальне адміністрування» та «Митна справа». Завідувач кафедри податків та фіскальної політики, к.е.н., доцент Анатолій Ігорович Луцик наголосив, що такі спільні заходи сприяють працевлаштуванню випускників ТНЕУ безпосередньо в стінах університету. Інформація, почута під час таких зустрічей, дає можливість виокремити прагматичні аспекти обраного фаху нашими студентами.
 
Співкоординаторами зустрічі виступили Федір Петрович Ткачик, к.е.н., доцент кафедри податків та фіскальної політики та Ірина Миколаївна Літвінчук, працівниця газети і випускниця кафедри податків та фіскальної політики.

Студенти із задоволенням поспілкувалися з працівником газети «Все про бухгалтерський облік» Альоною Миколаївною Лебедик та взяли участь в анкетуванні, що є першим етапом на шляху до працевлаштування та використання фахових знань в подальшій професійній діяльності.

Загалом організований захід був цікавим та пізнавальним. Очікуємо на подальшу співпрацю в сфері пізнання теорії і практики у сфері податків.