» » Відбудеться «Освітній Форум. Придністров’я 2017»

Відбудеться «Освітній Форум. Придністров’я 2017»

Дата: 4-10-2017, 10:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІІ Міжнародному «Освітньому Форумі. Придністров’я 2017», який відбудеться 12 листопада 2017 р. у КДЦ «Менора», м. Дніпро. Форум організовується за підтримки Департаменту освіти у Дніпропетровській області з ініціативи батьків старшокласників і студентів та покликаний популяризувати можливості здобуття освіти і працевлаштування в Україні та за її межами.
                                    
Організаційні комітети Форуму працюють у найбільших населених пунктах Дніпропетровської області – Жовті Води, Кам’янське, Кривий Ріг, Магдалинівка, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Павлоград, Перещепино, Синельникове. Проводяться ознайомчі зустрічі та семінари у школах серед учнів 8-11 класів. Трансфер дітей на захід здійснюється централізовано.
 
ІІ міжнародний «Освітній Форум. Придністров’я 2017» – ключова подія у сфері освітніх послуг регіону і єдиний майданчик, де збираються представники ліцеїв, шкіл Дніпропетровської області, вищих навчальних закладів України і Європи та роботодавці в таких галузях: агроспеціальності, ІТ, медицина, право, інженерна справа та виробництво, готельно-ресторанний бізнес та спорт, економіка та маркетинг, лінгвістика, журналістика та психологія, творчі професії. Управління.
 
У рамках «Освітнього Форуму. Придністров’я 2017» відбудуться такі заходи: виставка, конференція для батьків, семінари, квести та конкурси.
 
Для комплексного просування Вашого внз у рамках Форуму пропонуємо такі можливості: участь у вебінарах, участь у Експертній раді, участь у виставці, виступ з доповіддю, участь у бліц-сесії, участь у прес-конференції. Реклама в соціальних мережах і на сайті www.eduforum.com.ua, участь у галузевому семінарі з роботодавцями та батьками, розміщення інформації на веб-сторінках профільних сайтів, розміщення детальної інформації у Довіднику Абітурієнта (тираж 5 тис. екземплярів).
 
Канали комунікації: школи та ліцеї області, соціальні мережі, спеціалізовані сайти та сайти партнерів, електронна розсилка, зовнішня реклама, промо-ролики на радіо і телебаченні.
 
Детальнішу інформацію Ви можете знайти на сайті www.eduforum.com.ua.
 
Запрошуємо бажаючих до участі у форумі.