Вітаємо студентів групи ГЗ-11

Дата: 9-10-2017, 15:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Кафедра менеджменту біоресурсів і природокористування вітає студентів групи ГЗ-11 із високим другим місцем на університетському фестивалі-конкурсі презентацій  «Ми – нова генерація!»
Протягом 2-4 жовтня в Тернопільському національному економічному університеті пройшов фестиваль-конкурс презентацій між студентськими академічними групами першого року навчання «Ми – нова генерація!».
 
Участь у конкурсі взяли близько 50 академічних груп з усіх факультетів та навчальних інститутів університету, які презентували себе, свої таланти і свою згуртованість.
 
Всі учасники продемонстрували свою творчість, майстерність та індивідуальність. Виступи на сцені актової зали ТНЕУ проходили під шалені овації залу і підтримку студентів старших курсів та викладачів.
 
В такій енергійній і насиченій обстановці студенти групи ГЗ-11 спільно зі студентами групи ЕОЗ-11 зуміли проявити свої кращі якості, продемонструвати злагодженість, синхронність дій і високий рівень майстерності. У відведені 7 хвилин на сцені наші студенти продемонстрували не просто набір номерів, а цілісний зрежесований виступ.
 
Виступ розпочався з вірша «Film production» популярного автора Ізрика, що містить сильне зверненням: «ми всі знаємо чим закінчиться наше життя, але як воно пройде, залежить лише від нас». В продовження виступу студенти виконали пісню під відомий танцювальний хіт британського співака Ed Sheeran «Shape of me». Слова до пісні були написані куратором групи доцентом кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування Волошином Романом Володимировичем. В них кожен студент розповів про свої таланти, інтереси. Весела оптимістична пісня плавно перейшла у танцювальний номер, в якому хлопці та дівчата продемонстрували, що незважаючи на те, що вони різні, вони – один колектив, одна команда і справжні друзі!
 
Емоції від виступу переповнювали учасників і вони з нетерпінням чекали результатів конкурсу, оскільки були впевнені, що заслуговують високого місця за свою працю і виступ. Їхні надії справдилися, почесне журі конкурсу присудило групам ГЗ-11 та ЕОЗ-11 за спільний виступ високе друге місце, а також нагородило спеціальними призами від ректора університету Крисоватого Андрія Ігоровича.
 
Вітаємо наших прекрасних студентів із їх першим великим успіхом в стінах Тернопільського національного економічного університету! Знаємо, що попереду їх чекає ще багато цікавих подій і перемог! Віримо у вас і гордимося вами!
 
Своїми емоціями від конкурсу поділилися студентка групи ГЗ-11 Вінярчук Аліна і куратор групи Волошин Роман Володимирович.
 
Вінярчук Аліна:
Ось і завершився фестиваль-конкурс презентацій між студентськими групами І курсу. Позаду залишились важкі, виснажливі, наполегливі дні тренувань. Проте, все це було недаремно.
 
Фестиваль-конкурс «Ми – нова генерація» дозволяє студентам показати свої таланти, стати більш впевненими у собі та отримувати радість від навчання в університеті. Атмосферу, яка панувала в актовому залі під час виступу студентів, неможливо передати словами. Вона була наповнена чудовим настроєм та драйвовими емоціями. Я дійсно задоволена, що наша група ГЗ-11 разом з ЕОЗ-11 взяли участь у цьому конкурсі. Це були надзвичайно веселі дні підготовки. Кожен із нас вклав частинку себе, щоб показати, що ми – найкращі, що кожен із нас талановитий і неповторний. Звичайно, спочатку не все всім вдавалося, однак завдяки нашій згуртованій роботі та наполегливій праці ми здобули перемогу та посіли ІІ призове місце.
 
Дуже дякуємо за підтримку студентам нашому факультету аграрної економіки і менеджменту та інших факультетів, які підтримували нас. Також ми вдячні кураторові групи Волошину Роману Володимировичу, який допоміг нам із ідеями та їхньою реалізацією, а також усім тим, хто доклав чимало зусиль у підготовці до нашого виступу.
 
Після виступу у мене залишилось багато позитивних емоцій і вражень. Дякуємо організаторам цього конкурсу, адже завдяки їм у ТНЕУ розкриваються нові таланти, про які ми навіть не здогадувалися. Я впевнена, що зробила правильний вибір, поступивши на згуртований, дружний та енергійний факультет аграрної економіки та менеджменту.
 
Ми – нова генерація! І ми змінимо світ на краще!
 
Волошин Роман:
Дякую керівництву Тернопільського національного економічного університету і зокрема відділу гуманітарної освіти і виховання за прекрасну ідею і чудову організацію конкурсу «Ми – нова генерація!». Лише місяць назад студенти вперше зустрілися в стінах університету, а тепер вони – наче старі добрі друзі, які прожили разом багато років. Вони дружні, вони щирі, вони не бояться проявляти себе і брати на себе відповідальність. Це саме ті якості, які допоможуть їм в майбутньому під час навчання і в професійній діяльності.
Радію з того, що мої студенти розпочинають своє навчання в університеті із успіху. Вони відчули близькість перемоги і повірили у свої сили. Тепер вони знають, що доклавши зусиль, обов’язково доб’ються успіху. А я їм у цьому допоможу.
 
Я гордий бути куратором однієї із найкращих груп в університеті!