» » «Публічні закупівлі та робота системи Prozorro»

«Публічні закупівлі та робота системи Prozorro»

Дата: 18-10-2017, 15:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сімнадцятого жовтня 2017 р. на факультеті фінансів з ініціативи колективу кафедри фінансів імені С. І. Юрія відбувся науково-практичний семінар на тему: «Публічні закупівлі та робота системи Prozorro» за участі координатора центру компетенцій Prozorro в Тернопільській області Юрія Кузька.
 
У науковому заході взяли участь декан факультету фінансів доцент Андрій Кізима, завідувач кафедри фінансів імені С. І. Юрія професор Ольга Кириленко, начальник планово-фінансового відділу ТНЕУ Олексій Кушнір, професорсько-викладацький колектив кафедри, студенти ІІІ – ІV курсів факультету фінансів.
 
Юрій Кузько виступив із доповіддю щодо організації публічних закупівель в Україні та ознайомив присутніх з особливостями роботи системи Prozorro в реальному режимі. Упродовж наукового заходу тривала жвава дискусія. Як студенти, так і викладачі кафедри цікавилися можливостями роботи системи Prozorro. В обговоренні практичних питань здійснення публічних закупівель взяв участь Олексій Кушнір – начальник планово-фінансового відділу ТНЕУ, який на практиці працює із системою Prozorro.
 
Підсумовуючи результати наукового заходу, Юрій Кузько наголосив на актуальності вивчення проблем публічних закупівель, гострій нестачі кваліфікованих фахівців, що можуть працювати у цій сфері та висловив бажання і в подальшому співпрацювати з талановитою молоддю університету.
 
Професор Ольга Кириленко та доцент Андрій Кізима підкреслили важливість та доцільність наукових заходів за участі практиків у сфері публічних закупівель.