» » Відкрита пара з дисципліни «Основи філософських знань» у КЕПІТ ТНЕУ

Відкрита пара з дисципліни «Основи філософських знань» у КЕПІТ ТНЕУ

Дата: 20-11-2017, 09:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сімнадцятого листопада у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відбулася відкрита пара з дисципліни «Основи філософських знань», яку прочитав викладач КЕПІТ Вацлавський О. І., а участиками зустрічі стали студенти другого курсу коледжу (Крисак Діана, Марчак Олег, Турчин Софія, Салтикова Лілія, Куріца Андрій, Кирунчик Богдан, Лабяк Марта та Дячук Володимир).
                                 
 Ключовою ідеєю заходу було здійснення мрії студентів стати викладачами.  Молодь змогла відчути на собі всю складність викладацької роботи та позаздрили їхній терпеливості. Юнаки і дівчата зауважили, що кожна людина, яка йде тернистим шляхом пізнання, прагне досягти найвищого ідеалу – мудрості. Як поняття і як ідеал мудрість традиційно асоціюється з таємничим і разом з тим привабливим словом «філософія». Кожен має своє власне уявлення про те, що таке філософія. Це слово, як не дивно, сучасне і модне – ми постійно чуємо: «філософська позиція», «життєва філософія», «філософія діяльності», «філософія бізнесу» тощо. У повсякденному житті слово «філософія» використовується часто і по-різному, але в основному воно асоціюється з чимось розумним, якимось важкодоступним заняттям на яке здатен далеко не кожний, і тому студенти виступили з ініціативою спробували «пронести цей тягар» на собі.
 
У ролі студентів виступили молодь, викладачі та куратори академічних груп КЕПІТ ТНЕУ. Вацлавський О. І. зауважив, що студенти не повинні боятися висловлювати свої думки, а помилившись, міркувати далі та продовжувати шукати істину.
 
До участі у відкритій парі долучилися директор КЕПІТ ТНЕУ,  к. е. н., доцент Мартинюк В. Ф., який відзначив високий рівень проведення лекції та креативний підхід до викладу матеріалу.
 
Присутні викладачі та студенти другого курсу КЕПІТ ТНЕУ отримали грамоти за участь, хороший настрій та солодкі призи від організаторів відкритої пари.