» » У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу відзначити День Гідності й Свободи

У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу відзначити День Гідності й Свободи

Дата: 23-11-2017, 16:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 листопада 2017 року в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбувся захід приурочений Дню Гідності й Свободи. У цей день до ЧННІПБ завітав британський гість – Грем Бішоп.
 
У рамках роботи центру вивчення іноземних мов відбулася трансляція документального фільму, що відображає ситуацію, яка склалася у нашій державі, починаючи історичних подій 21 листопада 2014 року. Показ фільму відбувся на англійській мові з українськими субтитрами.

Далі Містер Грем прочитав лекцію студентам ЧННІПБ, детально розповів про державний устрій Великої Британії, рівні здобуття освіти та розвитку економіки. Також він зупинився на порівнянні двох країн, окресливши пріоритетні напрямки співпраці. До участі у заході долучилися викладачі та студенти, які мали нагоду поставити запитання гостю про його ставлення до подій Майдану, а також щодо відносин Великої Британії та Європейського Союзу.
 
Містер Грем висловив щире захоплення навчальним закладом.

Завершила захід  директор, к.е.н., доцент Кульчицька Н. Є: «Подія, яку ми сьогодні вшановуємо, особлива, адже змінила життя всіх українців і нашої країни. Вона продовжує змінювати. Життя інших країн – також. Знову відворюємо у спогадах Майдан, його діячів і простих громадян, Небесну Сотню, наші з вами розчарування та надії, втрати й перемоги. Згадуємо про великий крок на нашому шляху». Загиблих за Україну вшанували хвилиною мовчання.

Дякуємо містеру Грему за пізнавальну розмову та сподіваємось на подальшу співпрацю.