» » «Особливості набору та підбору персоналу на підприємстві»

«Особливості набору та підбору персоналу на підприємстві»

Дата: 23-11-2017, 17:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 23 листопада 2017 року колектив кафедри управління персоналом і регіональної економіки й адміністрація факультету економіки та управління Тернопільського національного економічного університету організував засідання круглого столу на тему: «Особливості набору та підбору персоналу на підприємстві» за участі представника Тернопільського обласного центру зайнятості Петра Химейчука, керівника відділу персоналу Юлії Миськів та менеджера з персоналу Марії Недогін корпорації «Самогонна ресторація».
 
Майбутні фахівці з управління персоналом отримали можливість поспілкуватися з практиками й цінні поради стосовно практичної реалізацій своїх вмінь та навиків, набутих у стінах університету.