Партнерський візит

Дата: 27-11-2017, 10:29 | Автор:

В період з 06 по 10 листопада 2017 року координатор Українсько-польської програми  Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Щирба Ірина Маркіянівна перебувала з робочим візитом у Лодзькому університеті у рамках реалізації договору про співробітництво між Тернопільським національним економічним університетом та Лодзьким університетом.
  Робочий тиждень координатора Українсько-польської програми пройшов насичено і продуктивно.  В рамках даного візиту відбулися зустрічі з заступником декана факультету економіки і соціології Лодзького університету доктором габілітованим, професором надзвичайним Агнєшкою Курчевською та координатором відділу міжнародних зв’язків Лодзького університету Катажиною Цюпою, під час яких було окреслено подальші напрямки співпраці та здійснено аналіз діючої співпраці.
  Також було досягнуто домовленостей щодо стажування викладачів Тернопільського національного економічного університету в Лодзькому університеті.
  В результаті переговорів стосовно семестрового навчання студентів Тернопільського національного економічного університету було збільшено кількість місць з 10 до 15 на семестр.
Теплий прийом, високий організаційний рівень, налаштованість на контактність в обміні інформацією, створили позитивну атмосферу робочого візиту та дозволили отримати хороші результати.