» » Підсумковий іспит у Школі польського та європейського права

Підсумковий іспит у Школі польського та європейського права

Дата: 19-03-2018, 11:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 березня 2018 р. у рамках функціонування Школи польського та європейського права відбувся підсумковий іспит з польської юридичної мови (термінології). Іспит проводився для слухачів Школи польського та європейського права 2017-2018 навчального року – студентів, науково-педагогічних працівників Тернопільського національного економічного університету.
 
Екзаменаційна комісія у складі канд. філол. наук, доцента кафедри іноземних мов та професійної комунікації Юрчишин Тетяни Василівни (викладача курсу польської юридичної мови (термінології), керівника Школи,  к.ю.н., доц. Саванець Людмили Михайлівни та координатора Школи, к.ю.н., доц. Подковенко Тетяни Олександрівни відзначили належний рівень мовної підготовки слухачів та їх готовність до участі в наступному етапі діяльності Школи – лекціях юридичного спрямування провідних науковців та практиків Польщі, Німеччини, Люксембургу та інших держав-членів ЄС.
 
Вітаємо усіх слухачів Школи польського та європейського права із успішною здачею іспиту та бажаємо подальших успіхів і досягнень.