» » Вітаємо випускників факультету фінансів із завершенням навчання!

Вітаємо випускників факультету фінансів із завершенням навчання!

Дата: 19-03-2018, 14:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 березня 2018 р. на факультеті фінансів Тернопільського національного економічного університету відбулося свято, сповнене радісними і водночас сумними емоціями, почуттям гордості та шани, духом дружби і взаємопідтримки,  – 156 юнаків та дівчат, успішно завершивши навчання, отримали дипломи магістра.
                                                
З вітальним словом до випускників, професорсько-викладацького колективу, батьків і гостей дійства звернувся ректор ТНЕУ доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий: «Сьогодні ми радіємо і сумуємо разом з вами, дорогі наші випускники, адже разом з вами ми пройшли шлях від студента-першокурсника до висококваліфікованого спеціаліста. Молодь факультету фінансів – це дух колективності та здорового суперництва, творчості та оригінальності. Бажаю вам використати свій потенціал, реалізувати себе у житті, досягнути успіху й гордо нести звання випускника Тернопільського національного економічного університету!».
 
Привітали магістрів за святом й адміністрація факультету, викладачі, які упродовж п’яти років крокували разом із своїми вихованцями до нових знань, досягнень і перемог. Молодим людям бажали професійних злетів, самореалізації, закликали не забувати рідний навчальний заклад, а також запевнили, що вони можуть завжди розраховувати на підтримку й допомогу з боку керівництва та викладачів університету.
 
Для присутніх прозвучала пісня «Старі фотографії» у виконанні студентки факультету Ілони Дядьо та музичні мотиви від Худика Дмитра. У цей час юнаки та дівчата мали нагоду пригадати найяскравіші моменти свого студентського життя, переглядаючи фотопрезентацію.
 
«От і настав момент, який так би хотілося відтермінувати. Випускний, а саме зачитання наказу «Про відрахування з числа студентів». Переповнюють дуже змішані почуття… З одного боку ти крокуєш далі, у щось нове, а з іншого – залишаєш за плечима 5 найяскравіших, найкращих років життя. Однак, цитуючи Ліну Костенко «І кожен фініш – це, по суті, старт…», розумієш, що все ще попереду. Усім випускникам бажаю знайти себе. Впевнений що факультет фінансів і надалі показуватиме високий рівень у всіх сферах діяльності, а студентів прошу тримати цю планку кращого факультету. Рідній альма-матер – Тернопільському національному економічному університету – бажаю тільки процвітання», – ділиться враженнями випускник ФФ Водяний Сергій.
 
«Дякую усім викладачам, у яких я навчалася і в економічному коледжі, і на факультеті фінансів ТНЕУ, окремо хочу подякувати Олені Святославівні Заклекті, яка допомагала мені під час написання дипломної роботи. Дякую кафедрі податків і фіскальної політики ФФ ТНЕУ, котра скерувала мене на навчання в аспірантуру, навчаючись у якій я б дуже хотіла, щоби моєю науковою роботою керував доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий або доктор економічних наук, професор Оксана Миронівна Десятнюк», – зізналася випускниця Ольга Плюсквік.
 
Любі випускники! Символічно, що з приходом весни, Ви розпочинаєте новий етап у житті. Тож нехай Ваші кроки будуть упевненими, а подальший шлях зігрітий сонцем, сповнений барвистими кольорами, насичений енергією оновлення. Хай усі проблеми тануть, наче крига! Згадуйте з посмішкою й теплом незабутні роки навчання, адже, окрім найкращої фахової підготовки, у стінах університету Ви здобули життєвий досвід і вміння самостійно приймати важливі рішення.
 
Не забувайте про свою альма-матер та з гордістю промовляйте: «Я випускник ТНЕУ!».