» » Школа німецької мови. Інтенсивний курс підготовки до здачі ЗНО.

Школа німецької мови. Інтенсивний курс підготовки до здачі ЗНО.

Дата: 20-03-2018, 12:22 | Автор:

Шановні учні 11 класів!
Тернопільський національний економічний університет на базі Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Гаврилишина відкриває Весняну школу німецької мови з підготовки до здачі ЗНО. 
 З 26 по 30 березня 2018 року в ТНЕУ проводиться Весняна школа німецької мови. Учні шкіл ознайомляться також із Українсько-німецькою факультет-програмою та зможуть отримати інформацію про сутність міжнародної економічної системи та закономірності її розвитку, змагатимуться у німецькомовному квесті, візьмуть участь у інтерактивній грі з німецької мови, олімпіаді з німецької мови та інших німецькомовних культурних заходах. Кількість учнів обмежена. Група формується у кількості 40 чоловік.
 У роботі школи візьмуть участь викладачі кафедри іноземних мов ТНЕУ та професор Німецької служби академічних обмінів Вільфрід Трілленберг, який проведе майстер-класи для учнів. Кафедра міжнародної економіки запрошує всіх бажаючих відвідати Школу німецької мови УНФП. Після закінчення занять видадуть відповідні сертифікати.
 Вартість участі у роботі школи становить 520 грн. Проживання і харчування організовує ТНЕУ безкоштовно. 
Координатор Українсько-німецької факультет-програми Служинська Леся Богданівна Телефон для довідок: 097 630 82 65