» » ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика»

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика»

Дата: 21-03-2018, 17:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 20 березня 2018 р. на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася підсумкова науково-практична конференція, в рамках якої презентували доповіді та представляли результати наукової роботи претенденти на перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика».
 
До участі в конкурсі були відібрані найкращі доповіді 25 студентів із різних закладів вищої освіти України, зокрема й Тернопільського національного економічного університету. У своїх виступах молоді спікери продемонстрували оригінальні погляди щодо піднятих проблем та достатньо високе володіння інструментарієм аналізу питань економіки і економічної політики.
                                                                       
Тернопільський національний економічний університет на цьому конкурсі представляв студент групи ЕТ-41 Петрук Віталій, який презентував доповідь та результати наукової роботи на тему: «Посилення економічного сепаратизму за умов глобалізації (на прикладі Бельгії)» (науковий керівник д.е.н., професор, завідувач кафедри економічної теорії Козюк В. В.).
 
За активну участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика» у 2017-2018 н.р. Петрук Віталій нагороджений дипломом ІІ ступеня, а Козюк Віктор Валерійович – подякою за високий рівень у керуванні студентською науковою роботою.
 
Участь у таких заходах слугує чудовою платформою не лише для поширення нових ідей, а й можливостей подальшої успішної самореалізації.