» » Відбулося засідання студентського наукового гуртка «Фіскальний аналітик»

Відбулося засідання студентського наукового гуртка «Фіскальний аналітик»

Дата: 23-03-2018, 17:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У четвер, 22 березня 2018 року, розпочав роботу студентський науковий гурток кафедри податків та фіскальної політики факультету фінансів ТНЕУ «Фіскальний аналітик». Під час засідання було узгоджено низку організаційних питань та окреслено перспективні наукові цілі.
 
Куратори гуртка – к.е.н., доцент кафедри податків та фіскальної політики Ткачик Федір Петрович та к.е.н., доцент кафедри податків та фіскальної політики Дмитрів Володимир Ігорович – разом з учасниками «Фіскального аналітика» активно обговорювали новації в сфері оподаткування та митної справи, а також актуальні питання студентського життя. Значну увагу звернули на  дискусії щодо розмитнення автомобілів та спрощення цієї процедури з урахуванням європейських тенденцій. Присутні зробили спільний висновок про необхідність фіскального стимулювання розвитку ринку електромобілів. Також учасники обговорили власні бачення ймовірності оподаткування доходів від криптовалют в українській фіскальній практиці.
 
На початку засідання гуртківці почали розмальовувати образ мудрості і пізнання – сову, що слугувало певним релаксуючим моментом. Молоді люди дякують усім, хто долучився до заходу і з радістю чекають чергової зустрічі!