» » МФО «ЄвроОптимісти» запрошує до діалогу

МФО «ЄвроОптимісти» запрошує до діалогу

Дата: 29-03-2018, 10:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Національний Демократичний Інститут міжнародних відносин та Міжфракційне об’єднання «ЄвроОптиміст» запрошують усіх бажаючих на відкриту лекцію 30 березня 2018 р. об 11.00 год., яка відбудеться в актовій залі юридичного факультету (вул. Микулинецька, 46а).
                                          
У заході візьмуть участь народні депутати ЄвроОптимісти: Вікторія Войціцька, Світлана Заліщук, Наталія Кацер-Бучковська, Іван Крулько, Сергій Лещенко, Олексій Мушак, Олексій Рябчин, Олена Сотник та Оксана Юринець.
 
Міжфракційне об’єднання «ЄвроОптимісти» (МФО) це 25 молодих та амбітних народних депутатів. До МФО входять як позафракційні депутати, так і представники чотирьох депутатських фракцій у Верховній Раді України. МФО було створено 3 лютого 2015 року з метою втілення європейських реформ.
 
Національний Демократичний Інститут (НДІ) є некомерційною, неурядовою організацією, яка працює для посилення демократичних інститутів у всьому світі шляхом залучення громадянського суспільства, сприяючи відкритості та підзвітності влади. У рамках своєї діяльності в Україні НДІ започаткувало співпрацю з МФО «ЄвроОптимісти», через яку сприяє залученню громадян до політичного життя.
 
Тур Оптимізму є серією регіональних зустрічей членів МФО «ЄвроОптимісти» у 10 містах України із громадянами та громадським сектором з метою популяризації політичного оптимізму, визначення проблемних питань на місцях, виявлення очікувань щодо діяльності депутатів-оптимістів та залучення громадян до політичного та громадського життя.
 
Стосовно додаткової інформації можна звертатися до асистентки парламентської програми НДІ Катерини Песоцької за телефоном +380 67 756 2996 або за електронною адресою kpesotska@ndi.org