» » Засідання студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу

Засідання студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу

Дата: 29-03-2018, 15:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 березня 2018 р. у тренінг-центрі факультету обліку і аудиту відбулося засідання студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу. Членами товариства є студенти 1-5 курсів факультету, які цікавляться науково-дослідною діяльністю та вирішенням теоретичних і прикладних проблем економічних наук. 
                            
Відкрила роботу СНТ в.о. завідувача кафедри аудиту, ревізії та аналізу, к.е.н., доцент Адамик Оксана Василівна. Науковець з упевненістю висловила міркування про те, що студентські наукові ініціативи є способом утвердження молодого фахівця в економічній сфері діяльності, а також показником ефективної співпраці викладачів зі студентами. Для поглиблення теоретичних знань Оксана Василівна Адамик запросила членів СНТ відвідувати наукові заходи, в тому числі й міжнародні конференції для науковців, що проводяться у стінах університету, побажала успіхів та високих досягнень у науковій роботі.
 
Куратор СНТ к.е.н., викладач Марія Михайлівна Шестерняк підсумувала результати наукової діяльності СНТ у першому семестрі 2017-2018 навчального ріку та представила нових учасників товариства. Щоб допомогти студентам в організації та проведенні дослідницької роботи, Марія Михайлівна пояснила алгоритм викладу матеріалів досліджень та методику формування доповідей, написання тез доповідей і наукових статей, також розповіла про особливості підготовки презентацій, як наочного супроводу наукових доповідей, з урахуванням диференціації та особливостей кожного із видів наукових заходів.
 
Під час засідання присутні окреслили основні напрями роботи, заплановані на другий семестр 2017-2018 н. р.
 
Також до роботи учасників під час засідання долучилася к.е.н., доцент кафедри аудиту, ревізії та аналізу, координатор Українсько-Польської програми Навчального наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Маркіянівна Щирба. Вона виступила перед студентським науковим товариством з цікавою і змістовною доповіддю про Українсько-Польську програму та семестрове навчання закордоном. 
 
На засіданні СНТ побував провідний науковець д.е.н., професор Михайло Семенович Пушкар. Вчений виголосив промову про важливість та доцільність наукових починань та ініціатив серед студентської молоді. Михайло Семенович зазначив, що студентам варто зосередити увагу на фундаментальних науках та теорії обліку, а також досліджувати наукові праці видатних сучасних вчених, побажав студентам творчої наснаги та плідної праці.