» » Воркшоп від фахівців-практиків для студентського наукового гуртка кафедри аудиту, ревізії та аналізу

Воркшоп від фахівців-практиків для студентського наукового гуртка кафедри аудиту, ревізії та аналізу

Дата: 30-03-2018, 10:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 29 березня 2018 року на факультеті обліку і аудиту для членів студентського наукового гуртка кафедри аудиту, ревізії та аналізу організували спільний воркшоп, який провели д.е.н., проф., директор ТОВ «Аудиторська фірма «Професіонал-Аудит», голова комісії з професійної етики ВПГО «Спілка аудиторів України» Проскуріна Неля Миколаївна та начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області Гринчишин Петро Семенович.
 
Під час заходу обговорювали проблеми здійснення державного аудиту, його кадрового забезпечення, реформування Державної аудиторської служби та зміни законодавства про аудиторську діяльність.
 
Привітала гостей і учасників зустрічі декан факультету обліку і аудиту Валентина Миколаївна Панасюк, яка відзначила, що залучення провідних фахівців-практиків  до навчання студентів  є світовою практикою і цінним досвідом для студента. Такі заходи допомагають молоді виробити професійні практичні навички, а також ефективно застосовувати свої знання у практичних ситуаціях.
 
Студентам було запропоновано вирішити проблемні ситуації  у групах, що імітували менеджмент підприємства та контролюючі організації. Роботу студентів супроводжували командний дух і жвава дискусія.