» » Семестрове навчання у Відні. Досвід студентки ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина.

Семестрове навчання у Відні. Досвід студентки ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина.

Дата: 30-03-2018, 15:38 | Автор:

Сучасні студенти намагаються використати усі можливості, щоб проявити себе не тільки в своєму навчальному закладі, а й за межами своєї країни. Оскільки отриманий досвід відкриває більше перспектив у майбутньому.
  Навчаючись на першому курсі магістратури ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ, я наважилась на сміливий крок провести один семестр поза межами рідного Університету, а саме – у надзвичайно красивій столиці, що знаходиться у серці Європи – у Відні.
  Можу сміливо сказати, що це було одне з найкращих рішень у моєму житті. Ця поїздка дала змогу мені здобути неоціненний досвід та нові знання. Навчаючись у Відні я познайомилась з багатьма студентами вузу і заприятелювала з ними, адже моя академічна група складалася  з студентів більш ніж з десяти країн. Цікавим було ознайомитися з культурою та традиціями Австрії.
  В Університеті Прикладних Наук (м. Відень, Австрія) серед усіх дисциплін, які я вивчала мене найбільш зацікавили: «Міжнародний проектний менеджмент», «Міжкультурний менеджмент», «Міжнародний бізнес менеджмент»,  «Командне управління та лідерство». Також була змога пройти додатковий курс австрійської німецької мови, адже, в Австрії виявляється є свій особливий діалект. Окрім цього я навчилася бути незалежною, більш впевненою у собі, і ухвалювати важливі рішення.
  Я щиро вдячна ТНЕУ за таку чудову можливість розвитку та пізнання європейської культури. Також висловлюю подяку, директору ННІМЕВ Таранову Ігору Михайловичу, за супровід та підтримку протягом навчання за цією програмою.
На завершення хочу звернутись до студентів, які вагаються або не знають, яку країну обрати. Відень став частинкою мене, полонив моє серце та змінив моє життя назавжди. Якщо ви хочете відчути незабутні емоції та інтегруватись з європейською культурою, тоді це місто чекає на вас!
 
Студентка групи МІМм-11
Антипенкова Ольга
 
Фотозвіт: