» » Під час «битви шкіл» юнаки та дівчата демонстрували свою фінансову грамотність

Під час «битви шкіл» юнаки та дівчата демонстрували свою фінансову грамотність

Дата: 4-04-2018, 17:47 | Автор: студентка 2 курсу ФББ Юлія Василькова.

 Другого квітня 2018 року в рамках Всесвітнього тижня грошей «Global Money Week» учні 10-11 класів Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 м. Збараж взяли участь в інтелектуальній грі «Брейн-ринг», яка відбулася  за участі студентів наукового гуртка кафедри банківської справи «Грошова Парадигма» Руслана Клімовича та Павла Ткаченка.
 
Рівень обізнаності та кмітливості учасників визначався у три раунди. У змаганні за найбільшу кількість правильних відповідей команди почергово виривалися вперед. Лише з невеликим відривом перемогу здобула команда Великоберезовицьокої ЗОШ І-ІІІ ступенів.
 
Всебічне сприяння у проведенні заходу та організаційну підтримку надали  керівники навчальних закладів: директор Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ст. Паньків Ю. І., заступник директора з навчальної роботи Павлік Т. М., заступник директора з виховної роботи Мужнів І. М., вчитель з економіки Стодола І. В. та директор Збаразької ЗОШ І-ІІІ ст. Богатюк О. М., заступник директора з навчальної роботи Якимець С. Т., заступник директора з виховної роботи Дем’янюк Ж. І., вчитель Павлик Л. В.
 
На завершення заходу, у рамках профорієнтаційної роботи кафедри та факультету банківського бізнесу, учнів ознайомили з правилами прийому у 2018 році до ТНЕУ, зокрема розповіли про переваги навчання на факультеті банківського бізнесу.
 
"Битва шкіл" відбулася з ініціативи к.е.н., доц. Стечишин Т. Б. та під керівництвом куратора СНГ кафедри банківської справи "Грошова парадигма" к.е.н., доц. Малахової О.Л.