» » День корейської культури в ТНЕУ: практичний вимір інтернаціоналізації

День корейської культури в ТНЕУ: практичний вимір інтернаціоналізації

Дата: 5-04-2018, 09:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого квітня 2018 р. у рамках роботи Міжнародного центру культури та розвитку Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ й за сприяння Всеукраїнської молодіжної організації «Global Youth Community» та Міжнародного інституту розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (Республіка Корея) було проведено День корейської культури в ТНЕУ.
 
Захід відбувся як результат практичної реалізації домовленостей, обговорених під час візиту до нашого університету делегації Міжнародного інституту розвитку інтелекту «International Mind Education Institute», що відбувся у грудні 2017 року.
 
Під час Дня корейської культури відбулася презентація Всеукраїнської молодіжної організації «Global Youth Community», лекція першого заступника ректора українського філіалу Міжнародного інституту розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» професора Ан Син У, виступи K-рор cover group, відео-урок корейської мови, майстер-клас з корейської каліграфії та виготовлення корейського традиційного віяла, корейські ігри.
 
Проректор з науково-педагогічної роботи, професор Григорій Монастирський зазначив: «Враховуючи значний інноваційний, науково-технічний, економічний та освітній потенціал Республіки Корея, відкритість корейських партнерів до діалогу, співпраця з корейськими науковими та освітніми установами становить значний інтерес для нашого університету з огляду на можливість реалізації спільних міжуніверситетських проектів. Проведення Дня корейської культури в ТНЕУ є свідченням практичної реалізації стратегії інтернаціоналізації освітньої діяльності ТНЕУ. Пізнаючи нову культуру, ми збагачуємося новим досвідом, традиціями, стаємо відкритішими для глобалізованого світу».