» » Вітаємо студентів факультету банківського бізнесу з досягненнями!

Вітаємо студентів факультету банківського бізнесу з досягненнями!

Дата: 5-04-2018, 10:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього квітня 2018 року в Харківському навчально-науковому інституті Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» відбувся II етап II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. На підсумково-практичній конференції презентували свої роботи студенти факультету банківського бізнесу Тернопільського національного економічного університету.
                                      
Студент четвертого курсу, голова СНГ кафедри банківського менеджменту та обліку «Банківський менеджер» Віталій Слободян виступив із доповіддю на тему: «Інновації банківських інституцій на фінансовому ринку України», яка була виконана під керівництвом к.е.н., старшого викладача Тимківа Андрія Олександровича. Також у конкурсі  наукових робіт взяли участь студентка третього курсу, голова СНГ кафедри банківської справи «Грошова парадигма» Марія Дідик із доповіддю на тему: «Забезпечення стабільності банківської системи в умовах фінансової кризи» та її науковий керівник к.е.н., доцент Тетяна Богданівна Стечишин.               
 
Варто зазначити, що в роботі галузевої конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з банківської справи працювала д.е.н., професор кафедри банківського менеджменту та обліку Жанна Миколаївна Довгань.                                                                                        
 
За результатами Всеукраїнської науково-практичної конференції, під час якої презентували свої роботи 22 студенти з різних університетів України, Віталій Слободян нагороджений дипломом ІІ ступеня, а Марія Дідик – дипломом ІІІ ступеня.                                                                                           
 
Також учасники підсумкової конференції взяли участь в екскурсію до «Музею грошей», що діє на базі Харківського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи», де послухали цікаві факти про історію грошей на території нашої держави.                                                  
 
Колектив факультету банківського бізнесу вітає своїх студентів із здобутими  перемогами та бажає подальших наукових звершень!