Вітаємо з досягненням!

Дата: 11-04-2018, 16:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щиро вітаємо Шевчук Зоряну Ігорівну, студентку групи ЕОЗ-41, факультету аграрної економіки і менеджменту, яка здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК»!
 
Упродовж 5-6 квітня 2018 р. у Подільському державному аграрно-технічному університеті у м. Кам'янець-Подільський відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК», у рамках роботи якої 69 студентів з 39 вищих навчальних закладів України презентували результати наукових досліджень.
 
Тернопільський національний економічний університет на цьому конкурсі представляла Шевчук Зоряна Ігорівна, студентка факультету аграрної економіки і менеджменту групи ЕОЗ-41 (напряму підготовки «Економіка підприємства» фахового спрямування «Експертна оцінка землі та нерухомого майна») як виконавець наукової роботи на тему: «Поточні проблеми та стратегічні завдання розвитку аграрного сектору України», за що була відзначена дипломом І ступеня (науковий керівник – декан факультету аграрної економіки і менеджменту, д.е.н., професор, професор кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу Язлюк Б.О.).
 
Викладачі та студенти факультету щиро вітають Зоряну Ігорівну Шевчук та її наукового керівника Бориса Олеговича Язлюка з перемогою в конкурсі й бажають подальших наукових здобутків, творчої наснаги та звершень у досягненні поставленої мети!