Вітаємо з досягненням!

Дата: 16-04-2018, 14:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри менеджменту та публічного управління щиро вітає студентку факультету економіки та управління, слухачку магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (група ПУАм-11) Холонівську Наталію, яка отримала диплом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування», який відбувся 12 квітня 2018 р. у Київському національному торговельно-економічному університеті.
 
Студентка представила на конкурс роботу на тему: «Інформаційно-комунікативне забезпечення економіко-аналітичної оцінки руху робочої сили в системі публічного управління». Науковий керівник – к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту та публічного управління Жуковська Аліна Юріївна отримала грамоту за високий науково-педагогічний професіоналізм у підготовці переможця.
 
За активну участь у роботі галузевої комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» отримав подяку доктор наук з державного управління, доцент, доцент кафедри менеджменту та публічного управління Толуб’як Віталій Семенович.
 
Дякуємо за продуктивну працю та наполегливість і бажаємо нових звершень на науковій ниві!