» » Візит нідерландських викладачів

Візит нідерландських викладачів

Дата: 17-04-2018, 13:53 | Автор:

 11-12 квітня 2018 року студенти Українсько-нідерландської програми ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина та всі охочі студенти ТНЕУ мали змогу відвідати відкриті лекції професорів університету прикладних наук Інхолланд (Королівство Нідерланди) Рона Ґлендорфа (Ron Glandorf) та Мартена Коертса (Marten Coerts). Візит відбувався в рамках програми академічної мобільності Еразмус+. 
Рон Ґлендорф провів чотири лекційні заняття з маркетингових досліджень. Йшлося про використання пакету SPSS для статистичного аналізу. Практичне використання SPSS було проілюстроване аналізом медичного кейсу.
Лекції Мартена Коертса відбулися у рамках навчального курсу «Міжнародний менеджмент». Лектор поділився прикладними аспектами використання моделі Г.Хофстеде у крос-культурному управлінні.
Слухаючи лекції іноземних викладачів, студенти ТНЕУ мали нагоду отримати не лише фахові знання, адже відвідування таких занять сприяє розвитку креативного мислення, емоційного інтелекту, міжкультурної компетенції та поглиблює знання про інші культури.
Також М. Коертс та Р. Глендорф взяли участь у робочих зустрічах з проректором з науково-педагогічної роботи Г.Л.Монастирським, директором ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина І.М.Тарановим та завідувачем кафедри міжнародних економічних відносин О.М.Сохацькою, де обговорили перспективи співпраці ТНЕУ і університету прикладних наук Інхолланд.
 Фотозвіт: