» » Відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Інноваційні процеси економічного та соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід».

Відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Інноваційні процеси економічного та соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід».

Дата: 26-04-2018, 11:20 | Автор:

18-19 квітня 2018 року на Українсько-нідерландській факультет-програмі ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Інноваційні процеси економічного та соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід».
 
Під час пленарного засідання з вітальним словом до присутніх звернулися в.о. ректора Тернопільського національного економічного університету, д.е.н., проф. Крисоватий А.І. та завідувач кафедри міжнародних економічних відносин, д.е.н., проф. Сохацька О.М., окресливши актуальні проблеми інноваційних процесів економічного та соціально-культурного розвитку з огляду на Четверту промислову революцію та її наслідки.
 
Упродовж конференції працювали три секції, присвячені актуальним питанням міжнародних економічних відносин, інвестиційним процесам у глобальному середовищі, новітнім підходам в теорії та практиці менеджменту й маркетингу, а також міжкультурним комунікаціям і сучасним технологіям у діловому спілкуванні.
 
Учасники конференції також мали нагоду відвідати цікаві та пізнавальні майстер-класи наших зарубіжних партнерів - професора Орхуського університету (Данія) Б. Шліхтера та доцента університету прикладних наук Інхолланд (Королівство Нідерланди) А. ван ден Бооґарда. Надзвичайно цікавим та корисним був майстер-клас від Олександри Струмчинської, власниці SMMS-studio та співзасновниці української соціальної мережі «єСвоє».
 
Велика подяка усім учасникам конференції за цікаві доповіді, плідні дискусії, гарний настрій та святкову атмосферу! Чекаємо наступних зустрічей!
Фотозвіт: