» » Тренінг «Розробка та впровадження проектів розвитку»

Тренінг «Розробка та впровадження проектів розвитку»

Дата: 4-05-2018, 16:48 | Автор: Інститут регіонального розвитку ТНЕУ

 24-25 квітня 2018 р. представники Інституту регіонального розвитку Тернопільського національного економічного університету взяли участь у тренінгу на тему: «Розробка та впровадження проектів розвитку», який організував Тернопільський Центр розвитку місцевого самоврядування.
 
Метою заходу є обмін досвідом з проектної діяльності у напрямі економічного розвитку регіону, розуміння проектного циклу (місце проекту у плануванні розвитку, зокрема, конкурсу секторальної бюджетної підтримки, взаємозв’язок між розробкою, поданням та вдосконаленням проекту), удосконалення знань з методики розробки проектів, побудови їхньої логіки та структури.
 
Навчання проводили В’ячеслав Топоров та Наталія Лукашенко, які є радниками з розробки та впровадження проектів Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Упродовж двох днів учасники мали можливість на прикладі виконання практичних вправ у групах удосконалити свої знання з розробки логіко-структурної матриці проекту, підготовки та подання проектної заявки на отримання фінансування.
 
Під час тренінгу проректор з науково-педагогічної роботи В. Я. Брич і директор Інституту регіонального розвитку ТНЕУ В. І. Охота обмінялися з учасниками досвідом підготовки проектів з регіонального розвитку, обговорили перспективні тематичні напрями для написання проектів, домовилися про співпрацю.
 
 
Фотографії: сторінка у Facebook - Тернопільський Центр розвитку місцевого самоврядування http://facebook.com/ternopil.lgdc/