» » Зустріч студентів юридичного факультету із начальником сектору психологічного забезпечення УКЗ Козюком Михайлом Стефановичем

Зустріч студентів юридичного факультету із начальником сектору психологічного забезпечення УКЗ Козюком Михайлом Стефановичем

Дата: 8-05-2018, 12:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у рамках проекту «Візит професора / практика» з ініціативи доцента кафедри психології та соціальної роботи Надвиничної Тетяни Лонгінівни відбулася зустріч студентів юридичного факультету з начальником сектору психологічного забезпечення УКЗ Козюком Михайлом Стефановичем.
 
Гість висвітлив питання про складання психологічного портрета поліцейського, регламенту психологічного добору кандидатів на службу, особливостей роботи психолога в поліції, участі у судово-психологічних експертизах, екстренної психологічної допомоги працівникам.
 
Найбільший інтерес у слухачів викликала розповідь про психологічне пізнання себе та подальшого місця роботи як юриста чи психолога у сфері правоохоронних служб.
 
Колектив ЮФ щиро дякує Михайлу Стефановичу за цікаву та інформативну бесіду, і з нетерпінням чекає знову у стінах факультету!