» » До господарського суду Тернопільської області завітали студенти юридичного факультету

До господарського суду Тернопільської області завітали студенти юридичного факультету

Дата: 8-05-2018, 12:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно господарський суд Тернопільської області відвідали студенти першого курсу юридичного факультету під керівництвом доцента кафедри кримінального права та процесу Чудик Наталії Олегівни.
 
Гостей радо зустріла заступник голови суду Наталія Охотницька, яка ознайомила студентів з діяльністю господарського суду, його структурою та доступно відповіла на запитання, які цікавили студентів.
 
Начальник аналітично-інформаційного відділу Мар’яна Маланчин розповіла про історію створення та розвиток господарських судів в Україні, зокрема, господарського суду Тернопільської області.
 
Суддя Надія Андрусик поділилася зі студентами своїм шляхом становлення на посаді судді, розповіла про характер та сутність роботи судді, а також розказала кілька цікавих прикладів із судової практики.
 
Здійснюючи екскурсію коридорами господарського суду, студенти побували у залі судових засідань, кабінеті судді, проте найбільше їх вразило приміщення архіву. Завідувач архіву Ольга Кудрик цікаво та доступно ознайомила майбутніх юристів із порядком передання та зберігання судових справ в архіві господарського суду.
 
Сподіваємося, що молодим людям запам’ятається зустріч і стане в нагоді при виборі майбутньої професії.
 
Прес-служба господарського суду Тернопільської області