» » Відбудеться Урочисте засідання Науково-технічної ради ТНЕУ

Відбудеться Урочисте засідання Науково-технічної ради ТНЕУ

Дата: 15-05-2018, 11:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

16 травня 2018 р. об 11-00 год.,  в залі засідань (корпус 11)  відбудеться Урочисте засідання Науково-технічної ради ТНЕУ, присвячене Дню науки в Україні.
Порядок денний:
1. Вітальне слово в. о. ректора Університету, доктора економічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України  А. І. Крисоватого.
2. Вітальне слово проректора з наукової роботи, доктора економічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України  З.- М. В. Задорожного.
3. Оголошення наказу в. о. ректора ТНЕУ «Про відзначення науковців Університету з нагоди Дня науки в Україні» та вручення нагород науковцям університету, які отримали вагомі результати в організації наукової роботи та з нагоди святкування Дня науки в Україні.    
        
На засідання запрошуються: директори навчально-наукових інститутів, заступники директорів навчально-наукових інститутів з наукової роботи, декани факультетів, заступники деканів факультетів з наукової роботи, завідувачі кафедр, заступники завідувачів кафедр з наукової роботи, керівники та працівники наукових підрозділів, члени Ради молодих вчених та Студентського наукового товариства, професорсько-викладацький персонал, відзначений у наказі в. о. ректора Університету.