» » Викладачі та студенти КЕПІТ відзначали День коледжу

Викладачі та студенти КЕПІТ відзначали День коледжу

Дата: 17-05-2018, 11:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14-16 травня 2018 р. в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня коледжу.
 
Перший день святкування розпочався з ярмарку. Студенти коледжів представляли солодощі, домашню випічку та десерти. Загалом, атмосфера була невимушеною та жвавою. З усіх сторін лунали жарти, студенти підтримували один одного і відчували розуміння та сприяння з боку своїх наставників та адміністрації коледжу. Це ще раз підтвердило, що КЕПІТ ТНЕУ – велика і дружня родина.
 
У другій половині дня у КЕПІТ ТНЕУ пройшов щорічний турнір з футболу між командами студентів, батьків та викладачів.
 
З вітальним словом перед присутніми виступив директор коледжу Мартинюк В.Ф. 


Дякуємо М. Павловському, І. Бадло, Б. Іванціву, О. Горінчуку, П. Загурському, В. Паперовському за участь в грі. Прекрасний майстер-клас від футбольних зірок Тернопілля! Відмінне суддівство – Артем Карапетян!
 
На другий день святкування відбувся цікавий інтелектуальний квест, у якому взяли участь студенти коледжу та випускники (учні) підготовчих курсів. Для бажаючих взяти участь у грі викладачі КЕПІТ ТНЕУ підготували низку цікавих завдань. Молоді довелося добряче побігати і попрацювати інтелектуально. Всі учасники гри-квесту отримали гарний настрій і масу позитивних емоцій.
 
По обіді 15 травня 2018 р.  в КЕПІТ ТНЕУ проводилися «Козацькі забави», які викликали хвилю позитивних емоцій в учасників змагань та глядачів – студентів та викладачів коледжу.
 
16 травня 2018 р. відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня коледжу. Від імені ректора Тернопільського національного економічного університету професора Крисоватого Андрія Ігоровича з вітальним словом до студентів та педагогічного колективу коледжу звернувся проректор з науково-педагогічної роботи професор Брич Василь Ярославович. Також до вітальних слів долучився директор коледжу Мартинюк Василь Федорович.
 
З нагоди 7-ї річниці від дня заснування Коледжу грамотами директора коледжу відзначені кращі студенти коледжів Тернопільського національного економічного університету у таких номінаціях: «За високі досягнення у навчанні», «За активну участь у громадському житті коледжу та організаторські здібності», «За активну участь у художній самодіяльності коледжу», «Найкращий староста», «За спортивні досягнення».
 
Студенти, у свою чергу, відзначили викладачів та працівників коледжу ТНЕУ у різних жартівливих номінаціях.
                      
З Днем народження Коледж економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ – успіхів, творчої наснаги, процвітання й підкорення нових висот!