» » «Цифрова економіка: нові можливості для Україні»

«Цифрова економіка: нові можливості для Україні»

Дата: 21-05-2018, 16:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 травня за підтримки в.о. ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора А. І. Крисоватого та сприяння декана факультету аграрної економіки і менеджменту, доктора економічних наук, професора кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу Б. О. Язлюка на факультеті аграрної економіки та менеджменту  відбувся круглий стіл на тему: «Цифрова економіка: нові можливості для Україні», модератором якого виступив доктор економічних наук, голова Правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Іванович Гулей.
 
Розпочав круглий стіл декан факультету аграрної економіки і менеджменту, доктор економічних наук, професор Б. О. Язлюк, який наголосив на актуальності тематики заходу і зазначив ефективність комплексного розвитку цифрової економіки.
 
Цифрова економіка передбачає цифрове перетворення всіх сфер життєдіяльності, надаючи їм значний економічний та соціальний ефекти, що відкриває нові потужні переваги та можливості для суспільства і бізнесу.
 
До жвавої дискусії про цифрову економіку долучилися зацікавлені студенти, зокрема цікавими та ґрунтовними були доповіді Дзери Олега, Середи Ольги,  Зубкова Івана, Корнійчук Вікторії.
 
Присутні під час засідання викладачі та студенти  висловлюють щиру подяку адміністрації університету та факультету за можливість відвідування цікавих та корисних наукових заходів.
 
Даний захід згуртував та зацікавив студентську молодь, поглибив їх ознайомлення із технологіями, які є передовими у всьому світі.
 
Сподіваємося і на далі на активну співпрацю з А. І. Гулеєм, адже завдяки його досвіду і знанням, якими він ділиться із студентами факультету, у них підвищується рівень мотивації до персонального розвитку та успіху.