«Подолання міфів про НАТО»

Дата: 30-05-2018, 16:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На виконання заходів щодо реалізації концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції Україну у 2018 році, затверджених розпорядженням голови Тернопільської обласної адміністрації від 12.03.2018р. №182-од «Про заходи щодо інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції Україну у 2018 році», працівниками читального залу бібліотеки ім. Л. Каніщенка спільно з професорсько-викладацьким колективом кафедри міжнародного права, міжнародних відносин та дипломатії організованого відкрите семінарське заняття для студентів 1-го курсу на тему: «Подолання міфів про НАТО».
 
Учасники підготували доповіді про історію створення НАТО, країни, що входять до його складу, діяльність та роль у  забезпеченні свободи і безпеки країн-членів. Мета заходу – досягнути єдиного розуміння студентами зусиль України на шляху до членства в Північноатлантичному альянсі.
 
З метою кращого розуміння теми працівники читального залу організували для присутніх ілюстровану виставку-подорож «Короткий екскурс у країни-учасники НАТО» та довідково-пізнавальну тематичну виставку «Україна – НАТО: питання Євроатлантичної інтеграції».