» » Підсумували свою роботу учасники гуртка «Банківський аналітик»

Підсумували свою роботу учасники гуртка «Банківський аналітик»

Дата: 20-06-2018, 16:38 | Автор: студентка ФББ Олена Давидюк

 14 червня 2018 року відбулося останнє засідання у цьому навчальному році СНГ кафедри банківської справи «Банківський аналітик». До участі у заході долучилися завідувач кафедри банківської справи, доктор економічних наук, професор Олександр Валерійович Дзюблюк, куратор к.е.н., доцент Забчук Галина Михайлівна, а також учасники студентського наукового гуртка. 
 
Розпочала зустріч із вступними словами Голова гуртка Гнатів Ольга. Підсумувавши, вона зазначила, що у 2017-2018 навчальному році гуртківці провели три наукових семінари та три круглих столи в рамках діяльності  гуртка; також спільно із кафедрою банківської справи та гуртком «Грошова парадигма» круглий стіл на тему: «Сучасні банківські кризи: причини, наслідки та шляхи подолання». Студенти взяли участь у Всеукраїнських наукових інтернет-конференціях «Банківська система України: стабілізація та драйвери зростання», «Актуальні питання функціонування фінансового ринку в умовах кризових явищ світової економіки», також у XVIII Міжнародній науковій конференції молодих вчених, аспірантів та студентів «Проблеми розвитку фінансово-кредитної системи», а ще в ХII міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в XXI столітті: національна візія та виклики глобалізації». Також, учасники нашого гуртка представили себе на олімпіаді із «банківської справи», де здобули хороші результати.
 
Олександр Валерійович Дзюблюк, д.е.н., професор, зазначив, що саме завдяки гуртку студенти мають нагоду розвиватися, а також подякував усім учасникам за плідну працю та наполегливість. Усіх гуртківців було нагороджено подяками за активну участь в організації діяльності СНГ кафедри банківської справи «Банківський аналітик».
 
Гнатів Ольга висловила вдячність колективу кафедри банківської справи за всебічну підтримку та вагомий внесок у розвиток гуртка, а його учасникам – за старання й побажала не зупинятися на досягнутому, підкорювати омріяні вершини.