» » Участь у Літній школі педагогічної майстерності

Участь у Літній школі педагогічної майстерності

Дата: 12-07-2018, 11:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Британська Рада в Україні провела 1-7 липня 2018 року  другий етап Літньої школи педагогічної майстерності в рамках проекту «Англійська мова для університетів». Тернопільський національний економічний університет  представили науковці: Горенко І.В., викладач кафедри іноземних мов Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, Гупка –Макогін Н. І., старший викладач та Штохман Л. М., доцент цієї ж кафедри.
Упродовж навчання у Літній школі викладачі мали змогу продовжити знайомство із сучасними підходами до викладання англійської мови професійного спрямування та опанувати техніки та прийоми викладання у закладах вищої освіти.
Учасники мали змогу ознайомитись із  принципами аналізу професійних профілів та мовних потреб тих, хто вивчає англійську мову професійного спрямування; скористатись можливістю випробувати методи і техніки розвитку мовних вмінь і навиків у середовищі професійно спрямованого вивчення мови; ознайомитись із особливостями викладання різних аспектів ESP як мови для спеціальних потреб.