Шановні краяни!

Дата: 24-08-2018, 09:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом — Днем незалежності України! Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу.

 

Нинішнє свято – це нагадування про велику подію, що дала українцям можливість самостійно вирішувати свою долю. Вона вплинула на життя кожного з нас, на майбутнє нащадків.

 

Це день пам’яті про жертовність цілих поколінь наших предків, які героїчно боролися за свободу, бо українці – незалежна нація, народжена з аристократичного духу, що не терпить жодної форми приниження чи поневолення.

 

Минуло 27 років, відколи здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі. Саме зараз настав час глибоко відчути могутній простір України, подивитися на її виняткові інтелектуальні, промислові та природні можливості. Тільки самостійна, сильна і демократична держава здатна бути гарантом української нації.

 

Нехай незалежність держави, скріплена любов’ю мільйонів незламних борців та окроплена кров’ю Героїв, навіки залишиться непорушною.

 

Ректор

Тернопільського національного

економічного університету                                         А. І. Крисоватий