» » Отримали відзнаки міської ради

Отримали відзнаки міської ради

Дата: 22-05-2012, 10:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

З нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва 18 травня в Українському домі «Перемога» відбулися урочистості. 

За активну участь у культурно-мистецькому житті міста Тернополя міський голова Сергій Надал вручив подяки, грошові винагороди, відзнаки міської ради та цінні подарунки —видатним працівникам культури. Приємно, що серед найкращих — начальник відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ, заслужений працівник культури України Світлана Сорочинська, її заступник Алла Бінцаровська та методист відділу гуманітарної освіти та виховання Оксана Балуцька. З рук міського голови Світлана Сорочинська та Алла Бінцаровська отримали відзнаки міської ради, а Оксана Балуцька — подяку та грошову винагороду.

— Від імені Тернопільської міської ради і всієї громади міста щиро і сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників культури, — зазначив Сергій Надал. — Ми високо цінуємо Ваш щоденний внесок у розвиток української культури. Ваша праця додає людям натхнення і радості, емоційно забарвлює буденність. Ваша творчість впливає на всі сфери нашого життя, доповнює їх і звеличує. Своєю працею ви прославляєте наше місто, наших людей, нашу державу. І цим - примножуєте наші спільні успіхи і досягнення, наші нові перемоги.

Щиро вітаємо Світлану Сорочинську, Аллу Бінцаровську та Оксану Балуцьку із почесними нагородами і бажаємо їм творчого натхнення, здійснення усіх планів, нових здобутків і перемог.