» » Творчі колективи ТНЕУ виступили на виставці-фестивалі «Тернопілля туристичне»

Творчі колективи ТНЕУ виступили на виставці-фестивалі «Тернопілля туристичне»

Дата: 22-05-2012, 11:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Творчі колективи та окремі виконавці Тернопільського національного економічного університету взяли участь у відкритті та закритті  IV Західноукраїнської виставки-фестивалю «Тернопілля туристичне» 18-19 травня, що пройшла в парку ім. Т. Г. Шевченка.

Протягом двох днів тернополяни та гості міста мали змогу побачити вироби декоративно-ужиткового мистецтва, скуштувати традиційні страви, послухати виступи окремих співаків та творчих колективів краю, а також отримати презентаційні буклети про найцікавіші куточки Тернопілля.

Мистецьким дарунком для гостей та учасників виставки-фестивалю «Тернопілля туристичне» стали виступи окремих виконавців та творчих колективів Тернопільського національного економічного університету. Зі сцени літньої естради лунали пісні у виконанні солісток гурту «Краплинки» Роксолани Залізняк та Ірини Кушнір, Владислава Васильківа, солісток народного театру пісні «Для тебе» Тетяни Шарган та Оксани Кузів, співачок Оксани Корзун та Оксани Балуцької, а також заслуженого працівника культури України Світлани Сорочинської. Цікаві танцювальні номери представили учасники ансамблю танцю «Птаха щастя» та молодша група зразкового ансамблю танцю «Рожева пантера» народної студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о».

За участь у  IV Західноукраїнській виставці-фестивалі «Тернопілля туристичне» творчі колективи та виконавці ТНЕУ отримали подяки від начальника управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації Лесі Серетної.