» » Студенти ТНЕУ навчалися у Технічному університеті Дрездену

Студенти ТНЕУ навчалися у Технічному університеті Дрездену

Дата: 26-09-2018, 15:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж літнього семестру 2017/2018 навчального року  студенти Українсько-німецької факультет-програми  Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина перебували на навчанні в Технічному університеті в Дрездені. Своїми враженнями поділилася Собань Олеся.

 

«Один із найкращих університетів Німеччини – Технічний університет Дрездену  (Technische Universität Dresden) охоче прийняв нас на семестрове навчання та дозволив відчути усі переваги та особливості німецької освіти. Нас вразив університет, сумлінні німецькі та іноземні студенти,  величезне студентське містечко, висококваліфіковані викладачі, мультимедійне оснащення кожної з аудиторій, а також розкішна бібліотека, де кожен має змогу якісно підготуватися до лекцій чи іспитів.

Ми провели півроку в прекрасному місті на сході Німеччини. Дивовижний Дрезден назавжди запам’ятається своїми архітектурними пам’ятками «Старого Міста» і вічно повним життя та емоцій «Новим». Це місто, в якому кожен знаходить щось для себе. 

Ми мали нагоду покращили свій рівень володіння німецькою мовою, адже в мовному середовищі процес вивчення проходить набагато краще та ефективніше. Цьому також сприяв мовний курс, який ми відвідували упродовж усього нашого перебування та особливо інтенсивно у перший місяць в Дрездені.

Навчання в TU Dresden – це шанс зрозуміти, що інші мова та культура взагалі не є перешкодами для спілкування, навчання та пізнання чогось нового. А ще – це друзі з усіх куточків земної кулі!

Підсумовуючи, варто сказати, що навчання в Дрездені та участь в Україно-німецькій програмі – це неоцінений досвід та знання, а також нові можливості, які відкриваються перед нами! Та море незабутніх вражень і емоцій!».