» » Студенти кафедри податків і фіскальної політики ТНЕУ ознайомилися з діяльністю Тернопільської митниці ДФС України

Студенти кафедри податків і фіскальної політики ТНЕУ ознайомилися з діяльністю Тернопільської митниці ДФС України

Дата: 27-09-2018, 14:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно студенти-першокурсники групи ФМС-11 та ФМС-12 разом із викладачем кафедри податків і фіскальної політики Титором В. Й. та кураторами груп мали нагоду ознайомитися з практичними аспектами діяльності  Тернопільської митниці ДФС України.


Під час екскурсії молодь дізналася багато цікавого й корисного про роботу структурних підрозділів митниці, а також кінологічної команди; роботу місця прибуття транспортних засобів та діяльність зон митного контролю; вивчила організацію складу тимчасового зберігання складу митниці. 


Крім того, для удосконалення теоретичних та практичних навичок Титор В. Й. прочитав лекцію для студентів, а також розповів про особливості заповнення митної декларації для громадян. Захід відбувся у методичному кабінеті митниці, який був визнаний у 2007 році «Кращим в системі митних органів».


Позитивні враження студентів-першокурсників, які обрали навчання на кафедрі податків і фіскальної політики факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету, вже з перших днів навчання були доповнені практичними навиками.