» » International Academic Week у Вроцлавському економічному університеті

International Academic Week у Вроцлавському економічному університеті

Дата: 19-10-2018, 14:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 8 по 11 жовтня 2018 р. д.е.н., проф., професор кафедри економічної теорії ТНЕУ Длугопольський Олександр Володимирович взяв участь в International Academic Week, організованому міжнародним відділом Wroclaw University of Economics, Польща. Міжнародний тиждень академічної мобільності зібрав 15 вчених-дослідників із 10 країн світу (Франція, Німеччина, Австрія, Туреччина, Хорватія, Португалія, Італія, Україна, Греція, Росія), які виступили лекторами для студентів-економістів бакалаврського та магістерського рівнів підготовки.

 

Тема виступу д.е.н., проф. Длугопольського О. В. стосувалася впливу рівня довіри на ефективність реформ в Україні. Окремою опцією міжнародного заходу були воркшопи у вигляді круглих столів, присвячені напрямам співпраці у сфері досліджень та спільних публікацій у міжнародних виданнях (Scopus, WoS).

 

Учасників міжнародного тижня мобільності колеги із Вроцлавського економічного університету ознайомили з його історією, корпоративною культурою, спільними програмами із університетами-партнерами, можливостями по Erasmus+ та іншими проектами. В процесі кількаденних воркшопів учасники обговорили напрями наукової та викладацької співпраці на наступні роки, а також провели кілька неформальних зустрічей в контексті кооперації та team-building.

 

Загалом, результати міжнародного стажування заклали основу обміну досвідом у проведенні тренінгів та лекцій, створення проектних груп для роботи у майбутніх міжнародних проектах на перспективу, а також проведення міждисциплінарних досліджень.