«Державна служба в Україні»

Дата: 22-10-2018, 14:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою обговорення проблем та успішних моделей кар’єрного зростання, статусної та фінансової мотивації, саморозвитку, підвищення кваліфікації та напрацювання підходів щодо конкурентоспроможності публічних службовців відповідно до загальноєвропейських принципів у читальному залі Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ 19 жовтня 2018 р. зібралися за круглим столом представники керівних апаратів обласних адміністрацій, Тернопільської міської ради, регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації, професорсько-викладацький колектив кафедри менеджменту та публічного управління, державні службовці та службовці органів місцевого самоврядування.

 

Для присутніх працівники читального залу організували книжкову виставку «Державна служба в Україні», матеріали якої доповнювали виступи учасників круглого столу.

 

Працівники інформаційно-бібліографічного відділу підготували виставку «Нові надходження літератури», де учасники круглого столу могли ознайомитися з найновішими поповненнями у фонді бібліотеки.