» » Квест-гра для школярів на факультеті обліку і аудиту ТНЕУ

Квест-гра для школярів на факультеті обліку і аудиту ТНЕУ

Дата: 7-11-2018, 15:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьомого листопада 2018 року учні випускних класів загальноосвітньої середньої школи №4 м. Тернополя взяли участь у квест-грі «Відкрий світ економіки», який відбувся на факультеті обліку і аудиту ТНЕУ. Захід відбувся за підтримки директора Школи №4 Левенець Наталії Іванівни, декана факультету обліку та аудиту Панасюк Валентини Миколаївни, завідувача кафедри іноземних мов Крайняк Людмили Констянтинівни та завідувача кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Адамик Оксани Василівни. 


До організації гри також долучилися доценти кафедри іноземних мов Кошіль Наталія Євгенівна та Гирила Ольга Степанівна.

 

З вітальним словом до гостей звернулася декан факультету обліку і аудиту ТНЕУ Панасюк Валентина Миколаївна. Вона розповіла учням про сучасні тенденції у розвитку економіки, потреби ринку праці і особливості при виборі майбутньої професії. 


В.о. завідувача кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Адамик Оксана Василівна ознайомила учасників квесту з правилами, його маршрутом і завданнями.

 

Інтелектуальна гра вимагала командної роботи, згуртованості, а тому викликала жвавий інтерес серед учасників. Учням допомагали студенти факультету, які спонукали гостей до мозкового штурму. У процесі гри учні взяли участі в екскурсії факультетом обліку і аудиту, ознайомилися з умовами навчання, творчого розвитку студентів, а також дізналися актуальну інформацію стосовно Вступної кампанії 2019.